Lucia Amerise Curriculum Vitae

Lucia blev født i 1985, og kommer fra en musiker familie, Hun startede med at spille fagot som 10-årig.

I 2006 kom hun ind på Konservatoriet i Malmø, hvor hun studerede og færdiggjorde sin Bachelor hos Asger Svendsen.

Efter sine studier i Malmø tog Lucia i 2009 et halvt år til Verona i Italien for at studere på Conservatorio Statale di Musica hos professor Eros Adami.
I 2012 blev Lucia optaget på kandidat uddannelsen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (DKDM), hvor hun studerede hos Audon Halvorsen, og herefter på solistklassen for ensembler med Trio Amerise.

Lucia har under sine studier i Malmø og København deltaget i en række masterclasses, og haft private timer med blandt andre Ole Kristian Dahl – solofagottist i WDR Sinfoniorchester.

Lucia er også en vældig aktiv orkestermusiker på både fagot og kontrafagot og har haft længere kontrakter i bl.a. DR Symfoniorkestret, Sønderjyllands Symfoniorkester og Malmø Opera.

Hun har også spillet med Rotterdam Symfoniorkester, Lübeck Symfoniorkester, DR Underholdningsorkestret, Malmø Symfoniorkester, Det Kgl. Kapel, Helsingborg Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester og Kristiansand Symfoniorkester.

Kammermusikken spiller en stor og vigtig rolle i Lucias liv, da hun spiller i forskellige kammermusikensembler og ved forskellige kammermusikfestivaler i både Sverige og Danmark.


Trio Amerise | mail@trioamerise.com | www.trioamerise.com